Comunitat Valenciana

Detenen a Castelló un home i una dona per agredir la seua néta de 16 anys

  • Agents de la Policia Local de Castelló van detindre dissabte de matinada un home i a una dona, tots dos de 55 anys, per un presumpte delicte de violència domèstica, després de suposadament agredir la seua néta de 16 anys al domicili familiar situat al carrer Zaragoza, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ
POLICIA LOCAL - Archivo
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ

Els fets es van produir cap a les 00.10 hores, quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la telefonada d'una xica "molt alterada" que alertava que a una amiga seua li estaven pegant els seus familiars en un domicili situat al carrer Zaragoza i que ella estava escoltant pel telèfon mòbil la seua amiga demanar ajuda.

Una patrulla de la Policia Local de Castelló destinada al Grup d'Intervenció de Proximitat es va desplaçar immediatament fins a la vivenda on s'estava produint l'agressió i, en arribar, els agents van trobar dins de la vivenda a un home i una dona "molt alterats".

Aquestes dos persones van informar els agents que tenien molts problemes amb la seua néta per la seua indisciplina i que moments abans havien mantingut una forta discussió amb la menor pel seu caràcter rebel. Mentre un dels agents procedia a identificar aquestes dos persones, l'altre policia es va entrevistar amb la xica, la qual es trobava plorant dins d'un dormitori del domicili.

Va manifestar, "molt nerviosa", que els seus iaios l'agredeixen habitualment i que eixa nit, mentre parlava amb la seua amiga per telèfon mòbil, els seus dos familiars havien irromput en el seu dormitori i havien començat a colpejar-la al mateix temps que intentaven llevar-li el mòbil de les mans. El policia va observar que la menor presentava una forta contusió al front, diverses erosions en el coll i un colp al turmell esquerre.

A la vista d'aquestes lesions i de la manifestació de la menor, els agents van procedir a la detenció dels dos iaios, de 55 anys, per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. La menor agredida va ser traslladada per una patrulla de la Policia Local de Castelló fins a un centre mèdic on els facultatius mèdics van tractar-li les lesions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento