SALIR HOY

Música

Refree: El cantant Refree participa al Barnasants,  el XIII festival de cantautors de Barcelona. En aquest cas mostra l’univers personal, íntim i xiuxiuejador de Raül Fernández a través del pop, l’estil que millor coneix.

* L’Auditori. Lepant, 150. A les 22.00 hores. Preu: 15 euros. Més informació: www.auditori.org.

Art

Llum del Mediterrani: El Museu Diocesà de Barcelona obre l’exposició Huguet. Llum del Mediterrani, amb peces de pintura de l’artista Maria Teresa Huguet, en total, una quarantena, que es van poder veure prèviament durant el mes de desembre a la Gallerie Thuillier de París. La creadora explica amb traços la seva visió personal i lluminosa de diferents racons catalans (foto) i aprofita per fer un homenatge a la figura del circ, que va tractar Pablo Picasso.

*Museu Diocesà. Av. de la Catedral., 4. De 10.00 a 14.00  i de les 17.00 a les 20.00 . 6 euros.

Teatre

Els homes: Matem els homes, obra original de l’autor i actor Manel Dueso, representa una teràpia on les dones confessen diferents crims i al públic li pertoca fer de jutge. La hipocresia i les aparences són el tema principal que el director escènic Norbert Martínez posa de manifest des del Teatre del Raval, que avui estrena l’espectacle, de repartiment femení.

* Museu Diocesà. Sant Antoni Abad, 12. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 14 euros.

D’en Brossa: La Sorra i l’Acadèmia de Joan Brossa és la història d’un artista que abandona tot el que coneix i fuig a una torre de marfil per dedicar-se a l’art. Passen els anys i se n’adona que vol tornar. Dirigit per Jordi Faura i Abel Coll, aquest nou espectacle farà estada a la cartellera fins al 17 de febrer.

* Brossa Espai Escènic. Allada Vermell, 13. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 16 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento