Víctor Domínguez renuncia a l'acta davant la Secretària de Ple "pel bé" de Guanyar Alacant
Víctor Domínguez renuncia a l'acta davant la Secretària de Ple "pel bé" de Guanyar Alacant Europa Press

Domínguez, en declaracions a Europa Press, ha precisat que la seua eixida és "pel bé de l'organització" i després d'aconseguir que l'Assemblea de Guanyar Alacant, celebrada anit, recolzara la seua actuació al capdavant de la Regidoria de Medi ambient fins a novembre de l'any passat quan el tripartit amb Compromís i PSPV es va trencar.

El també membre del Comité Federal d'Esquerra Unida (IU) s'ha referit així a la polèmica per les factures abonades des del seu departament a un simpatitzant de Guanyar pel manteniment de punts de compostatge comunitaris i escolars, sense constar un contracte entre l'Ajuntament i la persona que va efectuar eixos treballs. Després de deixar la Regidoria, el nou edil, el socialista Fernando Marcos, va paralitzar el pagament de les dos factures que restaven per abonar.

No obstant açò, Víctor Domínguez ha indicat que l'Assemblea de Guanyar Alacant va ratificar el seu comportament en la Regidoria de Medi ambient amb un 77% dels assistents. Va votar en contra de la seua actuació el 15% i es va abstindre un altre 8%.

L'edil va sol·licitar a l'Assemblea que "recolzara" la seua actuació "en el sentit que no hi havia hagut cap irregularitat ni cap comportament antiético" per la seua banda.

Finalment, ha indicat que no sabia "exactament" quan anava a fer l'escrit davant la Secretària del Ple, perquè ha de "tancar alguna cosa que tenia pendent" en l'Ajuntament.

Consulta aquí más noticias de Alacant.