SALIR HOY

Ópera

‘Aída’, de Verdi: Aída, òpera en quatre actes i de quatre hores de durada, amb llibret d’Antonio Ghislanzoni i música de Giuseppe Verdi, es representa avui al coliseu líric del Liceu dins la Temporada 2007-2008. La coreografia de l’espectacle és de Ramon Oller, de la companyia de dansa Metros.

* La Rambla, 51. Avui a partir de les 20.00 hores. Preu de les entrades, entre 8,75 i 181 euros.

Exposicions

Sobre els texans: La mostra Truth & Light, que es pot veure avui i demà, fa un recorregut per la història dels texans, des dels anys 50 fins als nostres dies. Es podran veure un total de 60 exemplars, entre models clàssics i antics i d’altres realitzats amb la darrera tecnologia làser.

* Galeria Hartmann. Santa Teresa, 8, baixos. De 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. Gratis.

El pare de la Minipimer: La tasca de Gabriel Lluelles, pioner en el disseny industrial i considerat pare de la Minipimer, és objecte d’una retrospectiva-homenatge. En ella es pot veure l’emprempta que ha deixat en electrodomèstics com planxes, aspiradores, assecadores...

* FAD. Pl. dels àngels, 5. Avui, amb invitació i a partir de les 20.00 h. Oberta fins al dia 31.

Història d’un mite: Prop de 300 fotografies, fragments de pel·lícules i documents d’arxius familiars s’endinsen en la figura de l’actor Charles Chaplin (foto) en la primera exposició que analitza a l’Estat la seva trajectòria i la figura del seu personatge més conegut, Charlot. Sota el títol Chaplin en imatges, la mostra, que es va inaugurar al mes de desembre, estarà oberta  fins al 27 de abril.

* CaixaFòrum. Av. Marquès de Comillas, 6-8. De 10.00 a 20.00 h. Entrada gratuïta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento