Comunitat Valenciana

Bonig diu que el PSPV, "arraconat i en mans de la radicalitat de Compromís", és "exemple de governs en funcions"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dilluns que el PSPV, "arraconat i en mans de la radicalitat de Compromís", està sent un "exemple de governs en funcions". La dirigent 'popular' s'ha manifestat així davant els mitjans després d'assistir a un esmorzar popular amb motiu de les festes de Sant Pasqual de Vila-real (Castelló).
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
PPCV - Arxiu - Archivo
Isabel Bonig en imatge d'arxiu

Bonig ha recordat que el divendres es va aprovar un decret que permet de manera "provisional i interina" als ajuntaments poder contractar policies locals aquest estiu. "Estem a les portes d'un estiu turístic que es presenta amb molt bones perspectives i el govern de Puig va d'improvisació després d'improvisació", ha subratllat

Així, ha recordat que es va aprovar al novembre del passat any una llei de Coordinació de Policies que no ha servit per a res més que "per a generar un problema".

"El PP ja ho va advertir, i ha hagut de ser una solució aportada pel PP perquè el divendres el Consell resolguera un problema que fins i tot els propis alcaldes de Compromís i PSPV ens havien manifestat, i és que no podien contractar policies locals i això generava una inseguretat brutal", quan la seguretat és un dels requisits en virtut dels quals "la gent tria la destinació turística", ha afegit la dirigent del PP.

Així mateix, Bonig ha criticat que es torne a "reobrir" el tema de la taxa turística, a la qual "el PP diu una vegada més no" perquè Puig "s'està caracteritzant per una pujada massiva d'impostos als valencians". Sobre aquest tema, ha criticat que, en plena recuperació, "s'està renunciant a les herències per la impossibilitat de la gent d'acceptar-les".

EL PP ELIMINARÀ IMPOSTOS

La presidenta del PPCV ha assenyalat que en 2019, els 'populars', si guanyen i governen, eliminaran l'impost de patrimoni, que -segons ha apuntat- "està fent que aquesta Comunitat deixe de ser competitiva i moltes empreses estan traslladant el seu domicili social a Madrid i altres comunitats que no tenen aquest impost".

A més, s'ha compromès a eliminar l'impost de successions, "doncs és injust un impost que grava el que la gent ha adquirit amb el treball i la suor dels seus avantpassats i que ha anat pagant al llarg de la seua vida".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento