Un bosc on descobrir-se un mateix

‘L’home, la dona i l’altra dona’, de la companyia Senza Tempo, reflexiona sobre la solitud, les relacions...
La companyia Senza Tempo ha creat el muntatge (C. Riedeberger).
La companyia Senza Tempo ha creat el muntatge (C. Riedeberger).
La companyia Senza Tempo ha creat el muntatge (C. Riedeberger).
Un bosc màgic ple de troncs blancs, espai heretat de l’obra L’home que no tocava de peus a terra, és el punt de trobada dels tres personatges que protagonitzen L’home, la dona i l’altra dona, muntatge que fusiona dansa i teatre, i que estrena avui la companyia Senza Tempo en el Mercat de les Flors.És precisament en la solitud d’aquest bosc on els protagonistes es comencen a conèixer a ells mateixos. Aquest fet els permet reflexionar sobre les relacions entre els homes i les dones, què s’hi amaga, què els diferencia, com viuen l’amor...

Els coreògrafs Carles Mallol, Viviane de Moraes y Mercè Recacha són els impulsors de l’obra, que han concebut arrel d’una proposta de Carles Mallol.

L’home, la dona i l’altra dona està basat en dos espectacles anteriors de Senza Tempo, Peixos a les butxaques i L’home que no tocava de peus a terra, dels anys 2002 i 2005, respectivament.

* Lleida, 59. A les 21.00 hores. 15 euros.

Sandor Marai, l’inspirador

La novel·la La dona justa, de Sandor Marai, autor també de L’última trobada i Confessions d’un burgès, ha estat la inspiradora del muntatge de dansa i teatre L’home, la dona i l’altra dona. A La dona justa hi apareixen tres personatges,  un home i dues dones, les vides dels quals es troben.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento