Comunitat Valenciana

El FIB anuncia el cartell per dies i 27 noves incorporacions

  • El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebrarà en la localitat castellonenca del 19 al 22 de juliol, ha desvetlat el cartell per dies i ha anunciat 27 nous noms del cartell, entre els quals figuren The Horrors, Giggs, Status Live, The Shrines, Toundra o Monarchy, entre d'altres.
Pet Shop Boys actuaran en el FIB 2018
Pet Shop Boys actuaran en el FIB 2018
ARCHIVO FIB
Pet Shop Boys actuaran en el FIB 2018

Així, dijous serà el dia de Travis Scott, Two Door Cinema Club, Izal i J Hus. La superestrela del hip-hop americà Travis Scott encapçalarà la jornada amb un "directe incendiari". També estaran els fantàstics Two Door Cinema Club, el hip-hop de J Hus i Princess Nokia, la rítmica d'Everything Everything i Tune-yards, la potència de Nothing but thieves, el pop de luxe de Jessie Ware, la varietat electrònica deCashmere Cat i Sofi Tukker i els sons de noves bandescom Pale Waves, The Magic Gang i Terry vs Tori, entre d'altres.

El divendres estarà protagonitzat per The Killers, The Vaccines i Rag'n'Bone Man. The Killers, "una de les bandes més grans del món, liderarà l'oferta d'eixa nit donant un sorprenent concert ple de hits com 'Mr. Brightside', 'The Man', 'Somebody Told Me' i més.

Però hi ha més, destaquen els impulsors de la cita musical, ja que l'escenari acollirà The Vaccines i Catfish and the bottlemen, l'impactant dj set d'Eric Prydz, el blues urbà de Rag'n'Bone Man, l'abrasiu punk de Sleaford Mods, l'indie atemporal de The Charlatans, el pop sintètic de Desert i la classe d'Anna Calvi, Juanita Stein i Joana Serrat & The Great Canonyers.

En l'agenda del dissabte destaca el nom del duo més reeixit del pop britànic, Pet Shop Boys, que promet "un directe inoblidable" en el qual no faltaran hits com 'West End Girls', 'Go West' o 'It's A Sin'.

A més, Chase & Status Live arribaran a l'Escenari Las Palmas amb el seu explosiu drum'n'bass, el màgic pop escocés de Belle&Sebastiandonarà pas a les guitarres de The Kooks, Toundra, TheHorrors i Rusos Blancos. El rap aterrarà amb dos mestres, Giggs iOddisee & Good compny, a l'una que l'assolellat electropop anglés de Metronomy, Monarchy i del belga Oscar & The Wolf.

Finalment, el diumenge Liam Gallagher arredonirà un any d'èxits amb un concert com a cap de cartell en el qual sonaran els seus èxits i unabona ració de clàssics d'Oasis. Els 'fibers' també tindrà l'oportunitat de gaudir amb el contagiós electropop de Bastille iDorian, el lluminós ímpetu de Madness, del rock del segle 21 deWolf Alice i Shame, l'extravagància de King Khan & The Shrines, la bogeria garagera de The Parrots i Los Nastys, l'energia d'Alma, Zoe i Nathy Peluso i la subtilesa de Marem Ladson.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento