Comunitat Valenciana

El PSPV es mostra "segur" que Eva Montesinos serà alcaldessa d'Alacant aquest dijous i demana "trellat i sensatesa"

  • El portaveu adjunt de l'equip de Govern a Alacant, Fernando Marcos, s'ha mostrat "segur" que l'alcaldessa socialista en funcions i candidata l'Alcaldia, Eva Montesinos, es convertirà aquest dijous en la segona dona alcaldessa de la ciutat, perquè "així ho van dir les urnes en 2015". Per a açò, ha reclamat "trellat i sensatesa" i ha asseverat: "No crec que que hi haja ningú en el seu sa juí que crega que hem de fer una parada".
Fernando Marcos, en la roda de premsa de la junta de Govern aquest divendres
Fernando Marcos, en la roda de premsa de la junta de Govern aquest divendres
Europa Press
Fernando Marcos, en la roda de premsa de la junta de Govern aquest divendres

Així mateix, sobre la polèmica entorn d'una adjudicació d'un servici d'ambulàncies per part de Montesinos per als jocs esportius escolars, Marcos ha reclamat el PP que deixe de fer "el ridícul". A preguntes dels mitjans, després de presentar la mitja marató d'Alacant, Marcos ha considerat que els ciutadans van apostar per un "govern progressista i així ha de seguir sent".

El ple d'investidura d'aquest dijous està convocat a les 09.30 hores i és conseqüència de la renúncia a l'acta de l'exalcalde, Gabriel Echávarri, doblement processat per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP i pel suposat fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç, les competències del qual mantenia l'exalcalde.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento