Comunitat Valenciana

Presó per a un dels detinguts per la suposada agressió sexual a una jove a Alacant i en llibertat altres dos

  • El Jutjat d'Instrucció número 2 d'Elx (Alacant), en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional i sense fiança per a un dels detinguts per una suposada agressió sexual a una jove de 19 anys dissabte passat en la capital alacantina.
El Palau de Justícia de Benalúa en imatge d'arxiu
El Palau de Justícia de Benalúa en imatge d'arxiu
Europa Press - Archivo
El Palau de Justícia de Benalúa en imatge d'arxiu

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el Jutjat d'Instrucció número 5 d'Alacant ha deixat en llibertat amb càrrecs als altres dos detinguts per la seua presumpta participació en els fets.

Segons va informar la Comissaria provincial d'Alacant, els fets es van produir dissabte passat quan els tres detinguts suposadament haurien agredit sexualment una jove de 19 anys a la qual un d'ells va conéixer prèviament en una discoteca. Els homes, de nacionalitat algeriana, de 19, 28 i 34 anys, presumptament van cometre l'agressió en la seua casa. La Policia busca a un suposat quart implicat.

El TSJCV ha informat que el jutjat d'Alacant, en funcions de guàrdia, va prendre aquest dilluns declaració a dos dels detinguts per la seua presumpta participació en l'agressió. Després de la declaració, el fiscal no va sol·licitar presó per a ells, de manera que es va acordar la llibertat per als arrestats, que queden investigats en una causa oberta per agressió sexual.

Segons ha precisat el TSJCV, el jutge instructor no pot acordar la presó si no hi ha alguna acusació que ho sol·licite, com va ocórrer en aquest cas.

No obstant açò, per al tercer detingut, posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció 2 d'Elx, en funcions de guàrdia, sí s'ha acordat la presó provisional comunicada sense fiança, per un delicte d'agressió sexual. La jutgessa s'ha inhibit en favor dels jutjats d'Alacant i serà el número 3 el que seguisca instruint la causa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento