Comunitat Valenciana

Puig demana a la Santa Faç que l'Ajuntament d'Alacant recupere "prompte la normalitat" en un any "decisiu"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat aquest dijous a la Santa Faç que l'Ajuntament d'Alacant recupere "prompte" la "normalitat absoluta" institucional davant un any "decisiu" per al "futur" de la ciutat i per a la Comunitat Valenciana en el qual van a treballar "junts" en "grans projectes". Així, ha confiat a poder "estrènyer l'accelerador" amb la socialista Eva Montesinos ja com a alcaldessa.
Puig i Montesinos en la Santa Faç
Puig i Montesinos en la Santa Faç
EUROPA PRESS
Puig i Montesinos en la Santa Faç

Montesinos ara ocupa el càrrec de manera interina fins que la seua candidatura siga votada en el ple per a designar al substitut del ja exalcalde socialista Gabriel Echávarri, que va dimitir el passat 9 d'abril pel seu doble processament pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu municipal del PP.

A l'inici de la pelegriana de la Santa Faç, aquest dijous, a les portes de la concatedral de Sant Nicolau, a Alacant, Puig ha reclamat a la relíquia que hi haja "inclusió social" perquè "ningú es quede al marge" i que les taxes de reducció de l'atur continuen "pel bon camí, com en aquests últims anys".

Preguntat sobre si coneixia com anaven les negociacions del PSPV amb la resta de grups i d'edils no adscrits per al ple d'investidura del nou alcalde, al que es presenta l'alcaldessa en funcions, Ximo Puig ha manifestat que no està "al capdavant de les negociacions".

"Sincerament, el poble d'Alacant va prendre una decisió a favor d'un govern progressista i eixe és el mandat que crec que que cal respectar", ha sostingut.

Sobre este tema, l'alcaldessa en funcions, Eva Montesinos, ha afirmat que el que es busca és "tornar al seny, a l'equilibri i sobretot respecte a la decisió que els ciutadans van prendre al juny" i para això "estem treballant i segur que ho anem a aconseguir".

Finalment, ha dit que a la Santa Faç li demana poder "dur a terme el projecte que iniciem i que ens queda per acabar". "Per a nosaltres la unitat i el diàleg és el principal en política és pel que lluitem. És l'ADN del PSPV i és el que pretenem", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento