Comunitat Valenciana

Eva Montesinos confia a "acostar postures" hui amb Guanyar i Compromís per a tancar un acord d'investidura

  • L'alcaldessa en funcions d'Alacant i candidata a l'Alcaldia d'Alacant, Eva Montesinos, ha assenyalat que l'inici de les reunions amb Guanyar Alacant i Compromís, previstes per a les 17.00 i 18.00 hores d'aquest dijous, busquen "acostar postures" de cara a una sessió d'investidura que pose en les seues mans la vara de comandament local.
Eva Montesinos atén als mitjans aquest dijous
Eva Montesinos atén als mitjans aquest dijous
Europa Press
Eva Montesinos atén als mitjans aquest dijous

Montesinos, número 2 del PSPV, optarà a l'Alcaldia després que l'alcalde ixent, Gabriel Echávarri, confirme el dilluns que vé que deixa l'acta d'edil pel seu doble processament pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP, Luis Barcala.

L'alcaldessa en funcions ha opinat, en atenció als mitjans després d'assistir a un acte esportiu en el Saló Blau, que el "propòsit" i la "intenció de tots" que continue governant un equip d'esquerres. Montesinos ha considerat que amb els seus exsocis "les coses han d'anar bé, perquè és el natural".

Amb tot, ha subratllat que aquesta vesprada només s'acudeix per a "escoltar" i no a negociar, perquè eixe procés s'obrirà després de la investidura.

Així mateix, ha insistit que les reunions amb Ciutadans no es produiran fins a l'eixida d'Echávarri, a partir de la qual s'obrin deu dies naturals per a un ple de renúncia.

"CAP PROBLEMA A ASSEURE'NS"

Preguntada sobre aquest tema, ha assenyalat que s'asseurà amb els dos no adscrits i amb el PP, "no tenim cap problema a asseure'ns; els instarem a tindre una reunió i si estan d'acord ens asseurem".

Quant a terminis per al ple d'investidura, Eva Montesinos ha indicat que l'objectiu és "no dilatar" i que siga "al més prompte possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento