Comunitat Valenciana

El PP d'Alacant formalitza davant notari l'acta per a la moció de censura contra Echávarri que deixa oberta 10 dies

  • El grup municipal del PP en l'Ajuntament d'Alacant ha presentat aquest divendres davant notari l'acta per a la moció de censura contra l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri, davant la "condició" del seu doble processament. L'acta va firmada pels huit edils del PP, que la deixaran oberta durant deu dies per si aconsegueixen els suports d'altres set edils perquè tire avant.
El PP formalitza davant notari la moció de censura contra Echávarri
El PP formalitza davant notari la moció de censura contra Echávarri
EUROPA PRESS
El PP formalitza davant notari la moció de censura contra Echávarri

El portaveu 'popular', Luis Barcala, ha defès, en atenció als mitjans, que es presenta l'acta per "responsabilitat" i perquè és el partit "majoritari i el més votat" i "mentre els esdeveniments no marquen un altre escenari".

Així, ha lamentat que Echávarri està "enrocat en l'Alcaldia" i ha recalcat que les "imposicions" que va plantejar per a la seua eixida "ja no li les accepta ni el seu propi partit". "En una situació insostenible, per a ell i per a la ciutat", el PP assumeix "el paper de lideratge i donar una alternativa a la no alternativa d'Echávarri", ha assenyalat.

L'acta, formalitzada davant un notari, està firmada pels huit edils del grup municipal i es mantindrà oberta durant els pròxims deu dies, per a intentar sumar els 15 regidors que permeten que siga tramitada ja que la veuen com a "única alternativa al desgovern i a la situació de vergonya en la qual estem", ha afirmat Luis Barcala.

El portaveu del PP ha fet així una crida a la responsabilitat de la resta dels regidors, i ha posat en valor una proposta de govern a un any vista "per a salvar la legislatura". "Els hem demanat que reflexionen i que ens aporten allò que creen convenient per a executar enguany, perquè és prioritari salvar la legislatura, sobre qualsevol altra cosa", ha argumentat.

Barcala ha resolt que el PP treballa per Alacant, mentre la resta "estan només en l'aritmètica per a aconseguir els vots o aconseguir la cadira de l'Alcaldia" i ha sostingut que mantenen "interessos partidistes i sectaris perquè el PP no arribe" a l'equip de govern.

Finalment, ha sostingut que el tripartit ha fracassat perquè "no es poden alterar la realitat dels fets". "Quan tots els altres han fracassat, correspon al PP fer un pas endavant i plantejar una alternativa que siga un canvi radical sobre el que ha estat passant aquests tres anys", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento