Els usuaris de l’Oficina de Treball de Zona Franca han d’anar a Ciutat Vella

El centre ha tancat i alguns veïns es queixen que ara han de pagar el transport per traslladar-se al nou. Treball afirma que és provisional
L’OTG de Zona Franca, ahir, amb la persiana baixada.
L’OTG de Zona Franca, ahir, amb la persiana baixada.
Jordi Soteras
L’OTG de Zona Franca, ahir, amb la persiana baixada.
Amb una pista facilitada per  la lectora Pili Madrid
 
Els usuaris de l’oficina de Treball de la Zona Franca han d’anar des d’ahir a fer les seves gestions al carrer Doctor Joaquim Pou, a Ciutat Vella. El motiu del trasllat és, segons ha explicat el departament de Treball a 20 minutos, que l’edifici de la Zona Franca està afectat per un pla urbanístic.
 
Alguns usuaris no estan d’acord amb el trasllat, ja que la nova oficina està molt lluny del barri i creuen que n’hi ha d’altres més a prop.
 
Despeses de transport
 
«Suposa una despesa de transport i de temps» afirma Pili Madrid, que haurà d’agafar metro i autobús per  «complir amb l’obligació d’anar a segellar l’atur». Per això ja ha fet una reclamació a la Generalitat.
 
El departament de Treball assegura que es tracta d’una mesura provisional, ja que eren les úniques instal·lacions disponibles, i que està a l’espera d’una ubicació definitiva que satisfaci les necessitats dels 40 usuaris diaris que tenia l’oficina ja tancada.
 
Treball assegura que el 80% dels usuaris de l’oficina de la Zona Franca són del Poble Sec i, per tant, ja havien de desplaçar-se per fer les gestions. La nova ubicació, asseguren, els queda més a prop.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento