Comunitat Valenciana

Una dona de 89 anys mor en un incendi en un pis del carrer Maestro Alonso d'Alacant

  • Una dona de 89 anys ha mort en la matinada d'aquest dimarts en un incendi registrat en la segona planta del número 29 del carrer Maestro Alonso d'Alacant, segons han informat fonts de la Regidoria de Seguretat i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Imatge d'arxiu d'una SAMU
Imatge d'arxiu d'una SAMU
CICU
Imatge d'arxiu d'una SAMU

L'avís ho va rebre el 112 que va informar al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament entorn de les 01.50 hores. En l'avís s'alertava de l'eixida de fum de l'interior d'una vivenda i d'una "forta olor" a cremat. Per açò, es van desplaçar tres dotacions completes amb dotze bombers.

Els veïns van alertar que en l'interior hi havia una persona major atrapada, i quan els efectius van accedir van trobar a la dona en el rebedor al costat de la porta.

Els efectius la van rescatar i van iniciar les tasques de reanimació, fins a l'arribada dels sanitaris del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i d'una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB), encara que només van poder certificar la defunció de l'anciana.

El foc es va declarar per motius que es desconeixen en una de les habitacions de la vivenda, que estava completament tancada, segons el SPEIS. El pis ha quedat parcialment afectat per les flames tant en l'interior com en la façana.

Els bombers en la seua intervenció es van dividir en dos equips, un va iniciar les tasques d'extinció per l'exterior amb diverses línies d'aigua i el vehicle escala, i un altre per l'interior trencant la porta que tenia molts forrellats i dificultava el seu accés.

DESALLOTJATS

A més, tres patrulles de la Policia Local van desallotjar una vintena de persones de l'edifici, que té tres altures, i es va procedir a tallar al trànsit el carrer. A més, es va habilitar el furgó de la policia turística i diverses dotacions de patrulles per a donar recer als desallotjats.

Els bombers i la comissió judicial que es va fer càrrec de l'alçament del cadàver van finalitzar les tasques d'intervenció de l'incendi a les 4.30 hores, moment en el qual els veïns van poder tornar a l'interior de les seues vivendes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento