Comunitat Valenciana

Jess Glynne, Martin Jensen i Maldita Nerea, entre les noves confirmacions de l'Arenal Sound 2018

  • Jess Glynne, Martin Jensen i Maldita Nerea són alguna de les noves confirmacions del cartell de la novena edició de l'Arenal Sound, que tindrà lloc del 31 de juliol al 5 d'agost en la platja de Borriana (Castelló).
Maldita Nerea
Maldita Nerea
SONY MUSIC
Maldita Nerea

Així, són huit en total les incorporacions que se sumen a Bad Bunny, Crystal Fighters, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Dorian, La Raíz, Lost Frequencies, Taburete o Carlos Sadness, entre molts altres, segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.

L'artista britànica Jess Glynne es troba de plena actualitat després de l'estrena del single 'These Days' al costat de Rudimental i Macklemore, que ja s'ha convertit en un dels temes més escoltats a tot el món. La jove va aconseguir arribar al número 1 de vendes amb el seu primer disc en UK gràcies a hits com 'Hold my hand', 'Rather Be' o 'Take me home'.

El dj danés Martin Jensen visitarà per primera vegada Borriana i ho farà en el seu millor moment. Ha aconseguit entrar en la llista del Top 100 de la revista Dj Mag pujant directament al lloc 70 gràcies a temes amb milions de reproduccions com 'Solo dance' o col·laboracions amb grups com The Vamps.

Per a Maldita Nerea serà la seua segona vegada i és que van ser una de les bandes que van actuar en la primera edició del festival castellonenc. Tornen nou anys després per a presentar el seu gira 'Bailarina'. Little Big, també sobrenomenats per la premsa com els 'Die Antwoord russos', suposaran "tota una revolució" amb un xou que no deixarà indiferent a ningú.

BELY BASARTE

Bely Basarte és una de les veus més "especials" del panorama nacional i arribarà de nou al festival per a presentar el seu nou àlbum 'Desde mi otro cuarto'. L'alacantí Arkano és un dels millors artistes de freestyle estarà a Borriana per a oferir les cançons del seu últim disc 'Bioluminiscencia'. The Tripletz i Los Castizos no podien faltar a la cita amb Arenal un any més i és que s'han convertit en una de les actuacions "més esperades" pels sounders per a acabar la festa "en gran".

Els abonaments per a la novena edició estan esgotats des de fa un mes i no hi haurà més entrades a la venda. Més endavant els assistents podran adquirir els tiquets per a les zones de descans i en breu seguiran incorporant-se artistes al cartell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento