Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes a Elx per traure tots els diners del compte del seu company de pis

  • Agents de la Policia Nacional d'Elx (Alacant) han detingut dos marroquins, de 40 i 42 anys, acusats de furtar la cartilla bancària d'un company de pis i traure tots els diners del compte.

La Comissaria provincial ha explicat aquest dilluns que la investigació va començar quan la víctima va denunciar davant el grup de delictes contra el Patrimoni que li havien sostret tots els diners del compte bancari i que desconeixia el motiu.

La víctima va declarar els agents que al costat de la seua targeta bancària estava escrit el PIN que permet l'accés al compte, per la qual cosa els agents van deduir que l'autoria poguera correspondre a gent propera al seu entorn.

Es van sol·licitar les gravacions de seguretat del caixer des del qual s'havien realitzat les extraccions i allí apareixia un company de pis de la víctima.

Després de la detenció del primer implicat, els agents van identificar al segon autor, i es va establir un dispositiu per a la seua localització que va culminar amb la detenció d'aquesta persona.

La intervenció va ser duta a terme pel Grup II de la Brigada de Policia Judicial d'Elx que va imputar els dos detinguts sengles delictes de furt i estafa, pels quals van ser posats a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento