«Confio que aviat hi haurà la solució al soroll a Gavà Mar»

Joaquim Balsera ha rellevat en l’alcaldia de Gavà a Dídac Pestaña, el qual havia ocupat aquest càrrec durant els darrers 20 anys.
El nou alcalde va prendre possessió del càrrec el passat dia 10 i ja ha anunciat quines seran les línies bàsiques de la seva actuació a l’Ajuntament.
 
Quins són els principals reptes que s’ha marcat com nou alcalde de Gavà?
 
Conservar i millorar l’espai urbà i avançar cap al creixement sostenible de la ciutat.
 
Un exemple de creixement sostenible del municipi el veurem al Pla de Ponent, on s’han de construir prop de 1.400 vivendes?
 
Sí, i a més l’objectiu del Pla de Ponent és disposar d’oferta d’habitatge per a la gent de Gavà. Ja vaig anunciar que el 45% d’aquests nous pisos seran vivendes de protecció oficial.
 
Es pot dir que l’anterior alcalde li ha deixat una patata calenta: el soroll que fan els avions a Gavà Mar. Hi haurà solució aviat a aquest inconvenient que amoïna tant els veïns de la zona?
 
El problema és complex però crec que anem pel bon camí i que ho tenim ben encarrilat. Espero que aviat hi hagi una solució i els avions deixin de molestar els veïns.
 
El Pla de Llevant Mar, on es volen construir prop de 300 habitatges a la zona de la platja de Gavà més propera a l’aeroport, s’acabarà executant finalment?
 
Aquest pla està en un punt mort, perquè abans hem de veure què passa finalment amb l’aeroport.
 
L’abocador del Garraf ha deixat de ser un problema?
 
Sí, perquè ja no s’aboquen deixalles dins del nostre terme municipal, però seguirem treballant amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè es tanqui definitivament l’abocador i que es faci el més aviat possible.
 
BIO
 
Balsera està casat i té tres fills. Després de treballar per altres alcaldes, ara, liderarà la ciutat que el va veure néixer fa 40 anys.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento