Noves queixes per l’aire condicionat de Glòries

Els molesta el soroll de les torres de refrigeració. Fa gairebé un any el problema de soroll que patien els veïns del centre comercial Glòries es va donar a conèixer gràcies a la unitat dels afectats i la recollida de signatures que van fer.
Els aparells d’aire condicionat molestaven gairebé tot el dia a uns centenars de famílies de la Gran Via i del carrer Llacuna.
 
Ara són només uns quants veïns d’aquest últim carrer els que continuen amb les queixes. Segons expliquen, les pantalles per absorbir el soroll que es van instal·lar –i que van costar 300.000 euros, segons fonts de Glòries– han eliminat el problema només per la banda de Gran Via.
 
En concret, són els pisos alts els que pateixen més les molèsties. «És com si rebotés contra les pantalles i fa més soroll; abans es dispersava», afirma Eva Cases. Aquesta veïna assegura que el projecte que els van mostrar contemplava la cobertura total dels aparells, i que només s’ha fet per un costat.
 
El districte de Sant Martí està fent inspeccions sonomètriques i ha requerit al centre comercial el projecte de la instal·lació, que encara no està legalitzada, segons fonts municipals. 
 
Amb una pista facilitada per la lectora Eva Cases
Mostrar comentarios

Códigos Descuento