Boluda (AVE) "no està d'acord" amb Montoro sobre la seua negativa a aplicar una quitació al deute de la Generalitat
Boluda (AVE) "no està d'acord" amb Montoro sobre la seua negativa a aplicar una quitació al deute de la Generalitat Europa Press

"No és que estiguen fent -des del Consell- una bona gestió, és que estan donant el servei gastant menys del que la mitjana d'Espanya està gastant en aquests serveis", ha indicat Boluda a preguntes dels mitjans sobre eixa negativa. AVE ha celebrat aquest dimarts a Alacant una trobada i un esmorzar al que ha assistit el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Boluda ha insistit que el Consell "es fa càrrec de coses tan importants com la sanitat o l'educació", i que es tracta d'un govern que "no és dilapidador, sinó que hi ha un deute que és una llosa".

El president d'AVE ha evidenciat que "d'alguna manera" s'ha d'arreglar la qüestió del deute de la Generalitat i sobre aquest tema, ha sostingut que és "impossible" que "tots eixos diners" els puguen pagar els ciutadans "a través d'impostos".

"Caldrà fer justícia i caldrà quadrar tots eixos comptes i com a bons administradors, l'administració central i l'autonòmica, hauran d'asseure's a quadrar comptes i en eixe quadre, crida-li com vullgues, però és on el resultat haurà de ser el que deu ser justament", ha manifestat.

Per la seua banda, el president Ximo Puig ha indicat que aquest dimecres a Madrid, on reinaugurará la seu de la Generalitat, continuarà "per la via del diàleg" explicant que és "demagògic parlar del deute en els termes en els quals es parla sobre la Comunitat Valenciana".

"No es tracta de fer victimismes sinó de ser justs. És evident que no vaig a baixar els braços, els valencians no podem baixar els braços i anem a continuar defenent els interessos dels valencians, perquè açò és una millor sanitat, educació i majors capacitats de treball", ha afirmat.

PEL BON CAMÍ

Així mateix, Vicente Boluda ha indicat que durant l'esmorzar tenien pensat abordar amb el president de la Generalitat Valenciana com se n'anava avançant en matèria d'infraestructures.

A més, ha considerat que l'economia està "avançant bé" i que el creixement "va per molt bon camí". "Anem avançant molt des del tema de l'ocupació, un tema preocupant per a l'empresari, i crec que que a poc a poc anem en el camí definitivament bo", ha agregat.

Consulta aquí más noticias de Alacant.