Comunitat Valenciana

Puig advoca per un PSPV que s'òbriga "en canal" a la societat i no que es mire el melic

  • El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha subratllat que en un mes o mes i mig podria estar finalitzat el procés de renovació interna del PSPV i ha assenyalat que ara es tracta d'aconseguir un partit "útil" per als ciutadans. Sobre aquest tema, ha advocat per un partit d'obertura a la societat, d'"obrir-se en canal" a la societat, i no de "mirar-se el melic".
Ximo Puig a Castelló
Ximo Puig a Castelló
GVA
Ximo Puig a Castelló

Puig ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de mantindre una reunió amb l'alcaldessa de Castelló i en ser preguntat sobre aquest tema. Segons el líder socialista, cal avaluar i recolzar les mesures que s'han pres per a transformar la societat valenciana per part dels governs progressistes i després "anar plantejant el que seran els nous reptes per a una nova legislatura en la qual s'ha de consolidar l'opció de canvi que ha deixat arrere la corrupció i la indolència i que està generant un entorn d'ocupació i de benestar, sabent que queden moltíssimes coses per fer".

El tema més important, ha apuntat el dirigent socialista, és l'ocupació, i ha recordat que en els dos últims anys i mig s'han creat quasi 200.000 ocupacions a la Comunitat Valenciana.

"M'agradaria que l'ocupació fora de més qualitat, per açò volem que ara es pugen els salaris, es milloren les condicions de treball, i ací és on resideix el poder i la capacitat d'un partit: connectar adequadament amb les aspiracions de la societat, i ací és on ha d'estar el PSOE", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento