Puig advoca per un PSPV que s'òbriga "en canal" a la societat i no que es mire el melic
Puig advoca per un PSPV que s'òbriga "en canal" a la societat i no que es mire el melic GVA

Puig ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de mantindre una reunió amb l'alcaldessa de Castelló i en ser preguntat sobre aquest tema. Segons el líder socialista, cal avaluar i recolzar les mesures que s'han pres per a transformar la societat valenciana per part dels governs progressistes i després "anar plantejant el que seran els nous reptes per a una nova legislatura en la qual s'ha de consolidar l'opció de canvi que ha deixat arrere la corrupció i la indolència i que està generant un entorn d'ocupació i de benestar, sabent que queden moltíssimes coses per fer".

El tema més important, ha apuntat el dirigent socialista, és l'ocupació, i ha recordat que en els dos últims anys i mig s'han creat quasi 200.000 ocupacions a la Comunitat Valenciana.

"M'agradaria que l'ocupació fora de més qualitat, per açò volem que ara es pugen els salaris, es milloren les condicions de treball, i ací és on resideix el poder i la capacitat d'un partit: connectar adequadament amb les aspiracions de la societat, i ací és on ha d'estar el PSOE", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de Castelló.