Comunitat Valenciana

Marzà diu que es redefiniran els criteris de finançament de les universitats perquè cap isca "mal parada"

  • El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha assegurat aquest divendres que cal redefinir amb els rectors de les universitats públiques valencianes els criteris amb els quals es reparteix el finançament d'aquestes institucions "perquè cap isca mal parada".

Marzà ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita a Castelló per a presentar un projecte de formació artística en ser preguntat si es millorarà l'infrafinançament de la Universitat Jaume I.

El titular d'Educació ha assenyalat que el compromís del Govern valencià amb la UJI és "totalment inqüestionable", i ha recordat que la Facultat de Ciències de la Salut serà una realitat "gràcies al finançament de la Generalitat Valenciana".

Així mateix, ha apuntat que la reunió amb rectors servirà per a decidir "què sistema de finançament seria el més idoni per a posteriorment anar treballant de forma més tècnica".

Sobre aquest tema, ha assenyalat que hi ha un tema ha debat: els criteris amb els quals es reparteix el finançament, "els quals estan pactats des de fa anys, per la qual cosa ara cal redefinir-los de forma consensuada perquè cap universitat isca mal parada i les cinc isquen beneficiades, i la UJI eixirà beneficiada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento