Detingut a Calp un fugitiu del Regne Unit acusat d'abusar dels seus nebots menors d'edat
Detingut a Calp un fugitiu del Regne Unit acusat d'abusar dels seus nebots menors d'edat CNP

L'operació ha sigut duta a terme pel Grup de Delinqüència Violenta de la Comissaria Provincial d'Alacant. Els agents van tindre coneixement que el pròfug, que tenia en vigor un Orde Europeu de Detenció i Entrega amb finalitats d'Extradició, podia estar residint en un domicili de Calp. Per açò es va establir un dispositiu entorn del sospitós que va culminar el dia 2 de febrer amb la seua localització i arrest.

El detingut està acusat de cometre durant els anys huitanta nombrosos delictes d'agressió sexual sobre quatre nebots seus quan aquests residien en la seua vivenda en els períodes de vacances escolars.

Les víctimes tenien 7, 12, 13 i 15 anys quan van succeir els fets i les agressions van ser nombroses durant diversos anys, per la qual cosa els menors van haver de ser assistits durant anys a causa dels traumes psicològics patits.

Per aquests fets se sol·liciten penes que superen els 25 anys de presó en la cort de York (el Regne Unit). El reclamat va ser posat a la disposició de l'Audiència Nacional a Madrid per a dur a terme l'execució de l'Orde Europeu de Detenció i Entrega interessada i emesa pel Regne Unit.

Consulta aquí más noticias de Alacant.