Comunitat Valenciana

Finalitza l'emergència decretada a Castelló per nevades

  • L'Emergència que s'havia declarat aquest dimarts per nevades en la província de Castelló ha finalitzat, segons ha informat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, en el seu compte de Twitter, on s'indica que no hi ha embossament de camions en l'A-23 i que la N-232 segueix en nivell roig.
Temporal a Castelló
Temporal a Castelló
SIAB
Temporal a Castelló

Així mateix, Moragues informa que s'ha normalitzat la situació en la província de València. La N-330 a Ademuz ja està en blanc i en el límit amb Conca també està obert.

D'altra banda, AEMET ha assenyalat també en Twitter que en l'estació de Vilafranca (Castelló) s'han registrat aquest dimarts fins a les 15.00 hores una temperatura inferior a -3 graus, encara que la sensació tèrmica a causa de la combinació del fred i vent ha sigut inferior a -10 graus.

El Consorci Provincial de Bombers ha informat que, per tercer dia consecutiu, els efectius continuen treballant en l'episodi de nevades que afecta tot l'interior de la província. Durant la jornada d'aquest dimarts el dispositiu s'ha ampliat a 14 màquines llevaneu, amb 6 màquines per a tirar sal, que han netejat tot els vials de l'interior en les rutes assignades al Consorci i algunes continuen fent-ho.

Aquest dimarts el principal problema està sent la presència del vent, que continuament mou la neu de nou als camins i carreteres, la qual cosa obliga les màquines llevaneu a repassar de nou cada tram. A més, en alguns punts en els quals el vent és més pronunciat s'han acumulat espessors de fins a 40 centímetres de neu, per exemple en llocs com el tram del Port de Torremiró a Fredes.

Les zones que aquest dimarts presenten més complicació per aquest motiu són els Ports i la Tinença de Benifassà, per la qual cosa els efectius coordinats pel Consorci estan treballant de forma molt intensa en aquests punts.

Entre les desenes de llocs en els quals aquest dimarts es treballa es troba la comarca de l'Alt Maestrat, en punts com Benassal; la comarca de l'Alcalatén en municipis com Vistabella; l'Alto Mijares amb llocs com Montán; o la comarca de l'Alto Palancia en punts com El Toro.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento