Comunitat Valenciana

Deu persones ateses en l'incendi d'un vaixell en el dic sec de Sant Gabriel, a Alacant

  • Deu persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum en l'incendi d'un vaixell de 30 metres d'eslora en el varador en dic sec d'Alacant, en el barri de Sant Gabriel, segons han informat fonts de la Regidoria de Seguretat i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Tres dotacions de bombers treballen en la zona
Tres dotacions de bombers treballen en la zona
AYTO ALICANTE
Tres dotacions de bombers treballen en la zona

Fins al lloc de l'incendi s'han mobilitzat cinc unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica urgent (SAMU), que han atès a 10 homes, d'entre 20 i 49 anys, tots ells per inhalació de fum.

Del total d'afectats, un ha sigut donat d'alta 'in situ' i els altres nou han sigut traslladats en les ambulàncies desplaçades a diferents centres hospitalaris de la província. Quatre han sigut evacuats a l'Hospital Perpetu Socors d'Alacant, tres al General i dos a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant. A més, romanen en el lloc de l'incendi, de manera preventiva, una unitat del SAMU i una altra de SVB.

Efectius del Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) treballen des de les 10.30 hores d'aquest dimarts en l'extinció de l'incendi. Segons ha informat la Regidoria de Seguretat, les flames han obligat a desplegar un dispositiu format per sis dotacions amb 21 bombers, que han muntat deu línies d'aigua per a atacar les flames des de l'exterior.

L'incendi es va iniciar per causes que s'investiguen en l'interior del iot quan treballaven operaris, que van intentar extingir-ho abans de l'arribada dels efectius de bombers i van resultar ferits per inhalació de fum, segons han relatat els efectius del SPEIS.

S'ha muntat un Lloc de Comandament Avançat per a coordinar l'emergència, mentre les tasques d'extinció s'allargaran previsiblement fins a aquest dimecres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento