Deu persones ateses en l'incendi d'un vaixell en el dic sec de Sant Gabriel, a Alacant
Deu persones ateses en l'incendi d'un vaixell en el dic sec de Sant Gabriel, a Alacant AYTO ALICANTE

Fins al lloc de l'incendi s'han mobilitzat cinc unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica urgent (SAMU), que han atès a 10 homes, d'entre 20 i 49 anys, tots ells per inhalació de fum.

Del total d'afectats, un ha sigut donat d'alta 'in situ' i els altres nou han sigut traslladats en les ambulàncies desplaçades a diferents centres hospitalaris de la província. Quatre han sigut evacuats a l'Hospital Perpetu Socors d'Alacant, tres al General i dos a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant. A més, romanen en el lloc de l'incendi, de manera preventiva, una unitat del SAMU i una altra de SVB.

Efectius del Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) treballen des de les 10.30 hores d'aquest dimarts en l'extinció de l'incendi. Segons ha informat la Regidoria de Seguretat, les flames han obligat a desplegar un dispositiu format per sis dotacions amb 21 bombers, que han muntat deu línies d'aigua per a atacar les flames des de l'exterior.

L'incendi es va iniciar per causes que s'investiguen en l'interior del iot quan treballaven operaris, que van intentar extingir-ho abans de l'arribada dels efectius de bombers i van resultar ferits per inhalació de fum, segons han relatat els efectius del SPEIS.

S'ha muntat un Lloc de Comandament Avançat per a coordinar l'emergència, mentre les tasques d'extinció s'allargaran previsiblement fins a aquest dimecres.

Consulta aquí más noticias de Alacant.