Un xiquet de 14 anys, detingut després de matar el seu germà de 19 d'una punyalada a Alacant
Un xiquet de 14 anys, detingut després de matar el seu germà de 19 d'una punyalada a Alacant EUROPA PRESS

El succés s'ha registrat a les 13.00 hores, quan s'ha rebut una telefonada al 091, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Policia Nacional. El menor ha sigut detingut i s'ha donat trasllat de la seua situació a la Fiscalia de Menors, a la disposició de les quals passarà en les pròximes 24 hores. L'adolescent no havia tingut problemes amb la justícia ni compta amb antecedents de tipus psiquiàtric.

La patrulla que s'ha desplaçat en un primer moment ha localitzat al menor, que ha manifestat que havia apunyalat al seu germà. Els agents han accedit a la vivenda, on estava la mare practicant maniobres de reanimació al seu fill, i li han pres el relleu, però no han fet efecte i el jove apunyalat ha mort.

Segons han assenyalat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), fins al lloc s'han desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) l'equip mèdic del qual només ha pogut confirmar la defunció del jove de 19 anys.

Així mateix, una ambulància ha hagut de traslladar a l'àvia, que resideix en el primer pis de l'edifici, fins a un centre sanitari per una crisi d'ansietat. La família tenia tres fills, el major de 19 anys, el xic de 14 i un altre xiquet de menor edat.

Consulta aquí más noticias de Alacant.