Comunitat Valenciana

Evacuades unes 250 persones de la Ciutat de la Justícia de Castelló després d'estendre's una olor a cremat

  • Entre 250 i 300 persones han sigut evacuades aquest divendres de la Ciutat de la Justícia de Castelló a causa de la forta olor a cremat que s'ha estès per gran part de les instal·lacions de l'edifici produït pel recalfament d'una corretja de transmissió de goma en un climatitzador, segons han informat fonts de la Conselleria de Justícia.

Així, sobre les 15.15 hores s'ha pres la decisió per part de la gerència de la Ciutat de la Justícia de Castelló, juntament amb el responsable al comandament de la Guàrdia Civil, d'engegar el Pla d'Emergències i desallotjar l'edifici a causa de la forta olor a cremat que hi havia. L'evacuació s'ha produït sense major problema i ha sigut coordinada pels serveis de seguretat de l'edifici.

En l'interior de l'immoble no s'ha detectat fum ni foc en cap moment, ni tampoc han saltat les alarmes antiincendis, però, davant la persistència de la forta olor a cremat, s'ha cridat els bombers i s'ha procedit a dur a terme el Pla d'Emergències amb la consegüent evacuació del personal que es trobava en les instal·lacions judicales en eixos moments -entre 250-300 persones-.

L'olor a cremat ho ha produït el recalfament d'una corretja de transmissió de goma en un climatitzador -un aparell que s'encarrega de la renovació de l'aire de l'edifici-.

En aquesta ocasió no han sigut necessaris els elements de protecció contra incendis de la Ciutat de la Justícia de Castelló, que funcionen correctament, atés que no s'ha produït cap incendi i ni tan sols s'ha detectat fum en l'edifici.

La Conselleria ha aclarit que aquest incident no hauria pogut produir-se en cap de setmana atés que els motors dels aparells de climatització romanen apagats. La Ciutat de la Justícia de Castelló compta amb vigilància de la Guàrdia Civil i de manera complementària amb una empresa de seguretat durant els caps de setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento