Comunitat Valenciana

A presó l'home de 73 anys detingut després d'intentar segrestar a una xiqueta de 8 anys

  • L'home de 73 anys detingut dissabte passat després de presumptament intentar segrestar a una xiqueta de 8 en la plaça d'Estels d'Alacant ha ingressat a la presó, després de passar a disposició judicial aquest mateix dilluns, segons han confirmat a Europa Press fonts properes al cas.
Dos agents registren la caravana del detingut
Dos agents registren la caravana del detingut
CNP
Dos agents registren la caravana del detingut

Agents de la Policia Nacional van detindre l'home dissabte passat en un carrer proper a Estels, després que intentara agafar a una xiqueta que mirava un aparador. La menor estava amb la seua mare i es va iniciar un forcejament en el qual van intervenir diverses persones que passejaven per la zona i que van aconseguir evitar que l'home li la portara.

Els fets van tindre lloc sobre les 12.00 hores del dissabte. El subjecte vestia amb gorra fosca, ulleres de sol i bufanda de gran grandària tractant d'ocultar el seu rostre. Se li van confiscar tisores, guants de làtex i una caixa de comprimits per a tractament de la disfunció eréctil.

El detingut vivia en una caravana, on els agents van localitzar més d'un quilogram de cabdells de marihuana, un revòlver del calibre 38 especial, joguets per a xiquets sense estrenar i joguets sexuals per a adults.

A més, es va certificar que dies abans havia sigut detingut per delicte de trànsit de drogues, corrupció de menors i abús sexual. Els fets que se li van imputar en eixa ocasió es basen que, presumptament, convidava de forma habitual a l'autocaravana en la qual resideix, a dos xiques de 15 i 16 anys, a les quals hauria oferit marihuana, tabac i diners a canvi de mantindre relacions sexuals amb elles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento