Comunitat Valenciana

Localitzen drogat per segona vegada al conductor d'un camió de 26.000 quilos a Elx

  • La Unitat de Delinqüència Vial de la Policia Local d'Elx (Alacant) ha localitzat per segona vegada el conductor d'un camió de 26.000 quilos sota els efectes de substàncies estupefaents, per la qual cosa el vehicle va ser immobilitzat i es va donar part a la Direcció general de trànsit (DGT).
Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia
Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia
EUROPA PRESS
Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia

L'home va ser detectat aquest passat dimecres, 24 de gener, en un control rutinari dels agents, en el marc de la campanya de control del Transport de Mercaderies. En la inspecció, el conductor va ser sotmès a una prova de consum de drogues i va donar positiu, segons ha informat la Regidoria de Seguretat d'Elx en un comunicat.

Els policies van comprovar que es tractava d'un conductor reincident, ja que havia sigut denunciat mesos arrere pels mateixos fets. Per açò, van immobilitzar el camió fins que un altre treballador de l'empresa de transports es va fer càrrec.

Pròximament es donarà part de la reincidència a la DGT, que podria suspendre el permís de conducció i sotmetre a l'implicat al seguiment de la seua addicció, d'acord amb el Reglament General de Conductors, per a la seua rehabilitació. Els agents també van informar dels fets a la companyia perquè adopte les mesures oportunes.

SENSE PERMÍS INTERNACIONAL

D'altra banda, la mateixa unitat també ha detingut un camioner estranger per presumptament conduir sense la qualificació professional per al transport internacional.

El conjunt, de 40 tones de MMA (Massa Màxima Autoritzada), va ser immobilitzat fins a l'esmena de la infracció i l'abonament de la denúncia, que ronda els 1.500 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento