Comunitat Valenciana

Detingut per usar "droga de l'amor" per a violar una dona a la qual va conéixer en una aplicació de contactes

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut en Beniaján (Múrcia) un home acusat d'usar la coneguda com "droga de l'amor" amb una dona a la qual havia conegut en una web de contactes per a agredir-la sexualment en la vivenda de la víctima a Torrevieja (Alacant).
El detingut
El detingut
GUARDIA CIVIL
El detingut

L'arrestat, de nacionalitat espanyola i 34 anys, presumptament no la va auxiliar ni la va portar a l'hospital quan la víctima es va començar a trobar malament i ella va comprovar al seu retorn de l'assistència sanitària que el seu acompanyant únicament havia rentat els gots i copes utilitzats durant el sopar però va deixar la resta de plats i coberts sense netejar sobre la taula.

Al detingut se li considera presumpte autor d'una agressió sexual i un delicte contra la salut pública, que hauria comès en el transcurs d'un sopar a casa de la víctima a Torrevieja (Alacant). Els investigadors no descarten que puguen aparéixer més víctimes, drogades contra la seua voluntat pel detingut, que ja ha ingressat a la presó per orde judicial, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Pel que sembla, el detingut hauria usat la anomenada "droga de l'amor", un potent "extasis" amb un potent efecte desinhibidor que facilita el contacte personal, però que causa marejos i desorientació. Els fets es remunten al novembre passat quan l'home va anar a sopar a casa de la dona, a la qual havia conegut través d'una famosa aplicació de contactes, i amb la qual ja havia quedat un parell de vegades abans que ella, de nacionalitat francesa i de 28 anys, li convidara a sopar a la seua casa.

Segons la comandància, durant el sopar tot "pareixia normal", però la dona va començar a trobar-se malament, amb marejos, atordiment i desorientació. En aquest moment, l'home suposadament es va posar en actitud afectuosa per a mantindre relacions sexuals amb ella, convencent-la que el malestar estava causat per l'alcohol.

A més de trobar-se marejada, la jove es trobava en un estat de "gran desinhibició", per la qual cosa les relacions van ser consentides. No obstant açò, cada vegada es va ser trobant pitjor, i va demanar al seu acompanyant que la portara al metge. No obstant açò, aquest, lluny d'ajudar-la, va aprofitar per a dir-li que s'havia d'anar, i la va deixar sola, per la qual cosa ella va decidir cridar el 112 i demanar auxili.

POSITIUS EN AMFETAMINES EN L'HOSPITAL

Una vegada en l'hospital, va ser sotmesa a diverses anàlisis per a determinar qual era el diagnòstic del seu estat, i en el d'orina toxicològic, es van detectar diversos positius en amfetamines. La víctima es va quedar sorpresa pel resultat, ja que no és consumidora de cap tipus de drogues.

Una vegada va tornar a la seua casa amb una amiga, es va quedar de nou sorpresa en comprovar que el seu acompanyant havia rentat els gots i copes utilitzats durant el sopar, però havia deixat la resta de plats i coberts sense netejar, i en la mateixa taula on havien sopat.

La dona es va decidir a acudir a dependències de la Guàrdia Civil per a denunciar l'ocorregut, sospitant que podria haver-la drogat. En la caserna va explicar als agents que tan sol havia begut un quinto de cervesa durant el sopar, i que el seu convidat era "insistent" en què li l'acabara.

A mitat del quinto, va ser quan es va començar a trobar malament, i després, a pesar d'haver preparat una copa combinada, no va poder donar-li més d'un parell de glops del mal que es trobava.

També va presentar l'anàlisi que li havia realitzat l'Hospital, i els agents d'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevieja, van identificar sens dubte les substàncies que li havien detectat.

Es tractava de la anomenada popularment "droga de l'amor", un tipus d'"èxtasi" molt utilitzat en la dècada dels 70, amb un potent efecte desinhibidor que facilita el contacte personal i l'empatia, encara que a més causa els efectes típics d'aquestes drogues com a marejos i desorientació.

Després de quasi dos mesos investigant al presumpte agressor sexual, els agents de la Guàrdia Civil de Torrevieja, han aconseguit reunir proves suficients per a dur a terme la seua detenció i el registre del domicili, en Beniaján (Múrcia) i dels dos vehicles que utilitzava.

En els registres es van intervenir diverses caixes de medicaments, que estarien relacionats amb la presumpta agressió, així com gran quantitat de contingut pornogràfic en el seu telèfon mòbil, que està sent analitzat pels agents, per si s'haguera produït una gravació dels fets denunciats per la víctima.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento