Detingut un atracador que va robar 11.500 euros en un saló de joc de Benidorm
Detingut un atracador que va robar 11.500 euros en un saló de joc de Benidorm CNP

El detingut va irrompre en l'establiment amb la cara coberta amb un passamuntanyes i es va dirigir directament la treballadora del local, li va apuntar amb un arma de foc i li va instar al fet que li entregara la recaptació de la caixa, així com dels diners que havia guardat en la caixa forta. Es va apoderar d'aproximadament 11.500 euros i va fugir del lloc.

L'atracament a penes va durar un minut, l'assaltant tenia perfectament estudiades les pautes per a perpetrar el robatori i una vegada es va fer amb el botí va fugir del lloc a la carrera.

La Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Benidorm, concretament el grup de Delinqüència Especialitzada i Violenta, es va fer càrrec de la investigació i va començar a seguir pistes deixades per l'assaltant. Van rastrejar les càmeres de seguretat i van donar amb un possible sospitós que coincidia amb les característiques del presumpte atracador. Per açò, van centrar la investigació entorn d'aquesta persona i aconseguint descobrir la seua participació en el robatori.

Els investigadors van esbrinar la identitat del sospitós i van establir un operatiu que va culminar amb la seua detenció el 13 de gener en l'aeroport d'Alacant, moments abans que agafara un vol direcció Galícia.

L'arrestat va ser traslladat fins a les dependències de la Comissaria de Benidorm, on va ser sentit en declaració per la seua participació en el delicte de robatori amb violència que es va perpetrar el passat 11 de desembre en un saló de joc Benidorm i va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia dels de Benidorm.

Consulta aquí más noticias de Alacant.