Un nou espot denuncia les traves a la selecció catalana

Ciutadans sense samarreta envien una pilota cap a Madrid, on acaba en una paperera, al davant del Congrés.
Un jove sense samarreta xuta una pilota dirigida a Madrid, on, un suposat polític la llençarà a una paperera, a les portes del Congrés dels Diputats (BONITA FILMS).
Un jove sense samarreta xuta una pilota dirigida a Madrid, on, un suposat polític la llençarà a una paperera, a les portes del Congrés dels Diputats (BONITA FILMS).
Canvien els personatges però el missatge de l’espot de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes segueix sent el mateix: denunciar que es continua impedint que Catalunya competeixi de forma oficial. Enguany no s’utilitzen nens, però els protagonistes també es treuen la samarreta i xuten una pilota groga que, quan arriba a Madrid, un suposat polític espanyol llença dins la paperera, davant de l’edifici de Les Corts.Immediatament hi ha una pluja de pilotes sobre la capital espanyola. L’espot dura 20 segons i, segons el president de la plataforma, Xavier Vinyals, no busca «polèmica ni confrontació».

Però el que no amaguen els seus responsables és la voluntat de denunciar actituds com la de la Federació Espanyola de Futbol, que va impedir jugar un amistós a Catalunya contra els Estats Units. L’ espot servirà ara per promocionar el partit Euskadi-Catalunya del dia 29.

Mira el vídeo de l’espot a...

www.20minutos.es

El 95% d’esportistes hi estan a favor

Xavier Vinyals va destacar ahir que «més del 95%» dels esportistes catalans consultats per la plataforma estan a favor de l’oficialitat de les seleccions catalanes, segons una enquesta que han fet. Molts d’ells, sense citar-los, juguen amb els diferents equips d’Espanya. Tot i això, la plataforma no és partidaria de «forçar els esportistes a posicionar-se, ja que els podia crear problemes amb les federacions i patrocinadors».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento