‘Wok’ de verdures amb tofú i germinats

Quan en Joan Sànchez va obrir la seva parada de producte ecològic a l’Estrella no hi havia gaires experiències d’aquest tipus als mercats.
Quan en Joan Sànchez va obrir la seva parada de producte ecològic a l’Estrella no hi havia gaires experiències d’aquest tipus als mercats.
Ara està de moda, però quan en Joan Sànchez va obrir la seva parada de producte ecològic a l’Estrella no hi havia gaires experiències d’aquest tipus als mercats. Va aprofitar aquest «forat» existent a les places i ja porta 15 anys darrera el mostrador de Dietètica l’Estel.En Joan reconeix que a poc a poc es va coneixent el producte ecològic, tot i que encara hi ha qui ho resumeix en «herbes». A la seva parada hi té una clientela sòlida en la que el consumidor «militant» cada cop troba més varietat  «i el que no és consumidor cada cop ho valora més».

Productes ecològics, però també  per vegetarians, diabètics, celíacs... són, pel Joan, la mostra que el comerç és motor i també mirall d’una societat canviant. Malgrat això, lamenta que encara avui la gent es preocupi del que menja «perquè no els queda més remei, no per iniciativa pròpia».

Per la crisi econòmica que repercuteix en el mercat i el comerç en general, Sànchez augura per l’any vinent una baixada de la venda. Tret d’això, «els mercats tenen bona perspectiva de futur». «És el centre comercial de producte fresc més eficient», conclou.

Ingredients

Pastanaga, pebrot vermell, carbassó, bròcoli i mongeta tendra  w Gingebre fresc i all w un troç de tofuw germinat de soja, oli de sèsam w salsa de soja.

Elaboració

Tallar les verdures a làmines w abocar al wok amb oli el tofu tallat a daus w Afegir verdures i per últim l’all i el gingebre picat w En l’últim moment incorporar els germinats i salsa de soja.

Propera entrega: embotits a sant martí

... i totes les anteriors, a www.20minutos.es

Mostrar comentarios

Códigos Descuento