Productes ecològics, però també per vegetarians, diabètics, celíacs... són, pel Joan, la mostra que el comerç és motor i també mirall d’una societat canviant. Malgrat això, lamenta que encara avui la gent es preocupi del que menja «perquè no els queda més remei, no per iniciativa pròpia».
Per la crisi econòmica que repercuteix en el mercat i el comerç en general, Sànchez augura per l’any vinent una baixada de la venda. Tret d’això, «els mercats tenen bona perspectiva de futur». «És el centre comercial de producte fresc més eficient», conclou.
Ingredients
Pastanaga, pebrot vermell, carbassó, bròcoli i mongeta tendra w Gingebre fresc i all w un troç de tofuw germinat de soja, oli de sèsam w salsa de soja.
Elaboració
Tallar les verdures a làmines w abocar al wok amb oli el tofu tallat a daus w Afegir verdures i per últim l’all i el gingebre picat w En l’últim moment incorporar els germinats i salsa de soja.
Propera entrega: embotits a sant martí
... i totes les anteriors, a www.20minutos.es
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios