Trobats i entrevistats a plaça maragall

Olga Álvarez Higienista Dental, 30 anys

«Els 2.500 euros haurien de ser per tots els nascuts aquest any». «Tinc un fill de 10 mesos i trobo que el xec-bebè de 2.500 euros hauria de ser per tots els nadons que han nascut aquest any... A més, quan demanes la baixa, ningú et diu que no et retenen i que després

Alberta Sala Comerciant, 56 anys

«Quan la gent hagi cobrat la venda s’animarà». «Ja hauria d’haver començat la venda, però amb tantes festes, la gent espera cobrar la paga per comprar. A nosaltres no ens surt a compte treballar durant el pont. Està tot tancat i, si obres, com no hi ha gent, estàs exposada  a què et donin un ensurt. Espero que aquest any sigui millor  pel que fa a vendes».

Joan Couso Conductor Bus, 40 anys

«Vaig haver de trucar perquè netegessin el parc... Estava molt brut».  «Ahir vaig trucar a Manteniment d’aquest parc infantil. Ha trucat molta gent perquè no es netejava i estava molt brut i aquí vénen nens petits. Jo porto als meus dos fills de 22 mesos. Tinc una altra de 5 anys. Per sort, treballo a la tarda i amb la dona ens ho podem combinar».

Juan Manuel Cano Jubilado, 73 años

«La Biblia da respuestas sabias».  «La gente no sabe por qué pasan todas las cosas en el mundo, pero en la Biblia podemos encontrar respuestas a todo lo que pasa. Da respuestas sabias. Gandhi dijo que si las personas se rigieran por las enseñanzas, muchas malas cosas no nos afectarían».

Pere Rodríguez Pre Jubilat, 62 anys

«Les tardes per mi són sagrades, dono classes de guitarra».  «Em vaig prejubilar als 52 anys. Als matins estic en un despatx; estant prejubilat pots treballar 2 hores. Al matí em distrec i les tardes són sagrades. Dono classes de guitarra a nens. Vaig aprendre als 12 anys i porto 50 tocant!»

Mostrar comentarios

Códigos Descuento