Comunitat Valenciana

L'oposició demana a Echávarri la dimissió en el Debat de l'Estat d'Alacant i ell planteja crear "riquesa"

  • L'oposició en l'Ajuntament d'Alacant ha reclamat de nou la dimissió de l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri -investigat per l'acomiadament d'una treballadora temporal i processament per un suposat fraccionament de contractes en Comerç-, en el transcurs del Debat de l'Estat de la Ciutat, celebrat aquest divendres.
Debat de l'Estat de la Ciutat, este divendres
Debat de l'Estat de la Ciutat, este divendres
EUROPA PRESS
Debat de l'Estat de la Ciutat, este divendres

Enfront d'açò, el primer edil ha respost que per al que queda de mandat aposta pel turisme i per l'impuls d'un nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) com a factors per a crear "oportunitats", ocupació i riquesa.

En el seu discurs, que ha tancat el debat, Echávarri ha defès que el nou PGOU ha de donar "estabilitat" perquè les inversions "tornen a la ciutat" i es generen "riquesa i oportunitats per als alacantins".

L'alcalde ha al·legat que, després de l'eixida dels seus exsocis de Compromís i Guanyar Alacant davant la seua no dimissió, ha sorgit "un temps nou, quasi un nou mandat" de 17 mesos fins a les eleccions de 2019, en el qual "la gent vol acords". Així, ha indicat que el motor que guiarà el seu equip de Govern de sis edils serà el diàleg per a lluitar contra l'atur de quasi 30.000 alacantins.

Sobre aquest tema, ha incidit que qui crea ocupació és el comerç perquè quan els consumidors s'activen, "s'activa la creació d'ocupació". Per açò, ha anunciat que s'invertirà en promoció turística per a "superar les xifres de rècord" actuals mitjançant la millora de la seguretat i neteja.

Finalment, ha reclamat a l'oposició l'aprovació dels pressupostos per a 2018 per a no perdre les ajudes de l'EDUSI i ha qüestionat com s'explicaria que es perderen les ajudes europees.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento