Comunitat Valenciana

Mor l'artista vinarossenc Carles Santos

  • El músic, compositor, fotògraf, cineasta, escriptor i escultor vinarossenc Carles Santos Ventura ha mort este dilluns i l'Ajuntament d'esta localitat ha mostrat en un comunicat el seu més "profund dolor".

El consistori ha destacat la trajectòria "única i plena de fites variades, reconeguda a tot el món" de Santos i alguns dels guardons que va meréixer este Fill Predilecte de la Ciutat de Vinaròs.

Entre ells ha citat el premi Nacional de Música -en la modalitat de composició- del Ministeri de Cultura, els Premis Nacionals de Composició i Teatre de Catalunya, el Premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional, la Creu de Sant Jordi, Miquelet d'Honor de la Societat Coral El Micalet de València, Premi Carles Salvador a la trajectòria individual de Maestrat Viu i fins a 12 Premis Max a les arts escèniques.

L'Ajuntament també ha recordat a l'home, a l'amic, al vinarossenc "que mai va deixar de costat als seus". Des de la corporació han donat el "més sentit condol" a tots els familiars i amics de Carles Santos i han expressat, en nom de tots els vinarossencs, el seu reconeixement a la trajectòria i personalitat d'esta figura "irrepetible".

Després de conéixer la notícia, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha publicat un missatge en el seu compte de Twitter en el qual ha destacat que Carles Santos "ha sigut un artista impressionant, un valencià universal i una persona compromesa amb la seua terra". "Gràcies per la teua mirada", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento