Comunitat Valenciana

Dimitri Vegas & Like Mike, nous caps de cartell d'electrònica d'Arenal Sound 2018

  • Els DJ Dimitri Vegas & Like Mike són els nous caps de cartell de l'Arenal Sound 2018 en l'apartat electrònic després de l'anunci de Bad Bunny com a primer 'headliner' de la novena edició, que tindrà lloc del 31 de juliol al 5 d'agost en la platja de Borriana (Castelló), segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.
ARENAL SOUND
ARENAL SOUND
PÁGINA OFICIAL ARENAL SOUND
ARENAL SOUND

Els germans belgues Dimitri Thivaios i Michael Thivaios -coneguts com Dimitri Vegas i Like Mike- seran els encarregats de posar "potes enlaire" el recinte del festival amb el seu espectacular xou en el qual no deixaran a ningú indiferent. Actualment ocupen la segona posició en el rànquing dels millors DJ's del món que cada any publica la revista Dj Mag.

Gràcies al suport dels seus seguidors, que s'expliquen per centenars de milers, porten anys ocupant les primeres posicions i sent dels artistes més demandats en tots els festivals. Han sigut amfitrions de Tomorrowland, el festival d'electrònica més famós del planeta, i creadors del seu himne durant diverses edicions mentre que la seua fama anava creixent a passos engegantits.

El seu èxit més recent és 'Complicated' amb David Guetta i la veu de Kiiara, una cançó que ja compta amb milions de reproduccions en les plataformes digitals i que de ben segur sonarà a Borriana el pròxim estiu.

Dilluns que ve arribaran noves confirmacions al cartell d'Arenal Sound 2018. Els abonaments poden ser adquirits des de 47,50 euros més despeses en la web oficial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento