Comunitat Valenciana

Puig sobre la taxa turística: "No pot ser la qüestió fonamental d'un pressupost de prop de 20.000 milions"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha recalcat este dimecres que la taxa turística "no pot ser la qüestió fonamental d'un pressupost de prop de 20.000 milions d'euros" que s'ha elevat a les Corts Valencianes pel "conjunt" del Consell ja que afectaria "en el millor dels casos" uns 30 o 40 milions d'euros d'ingressos, que és la proposta que planteja Podem.
Platja de Benidorm
Platja de Benidorm
GVA
Platja de Benidorm

Puig s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans a Alacant abans d'assistir a la jornada 'La innovació en la transformació del model productiu' organitzada per la Universitat d'Alacant, Bankia i Fòrum Club Informació, en ser preguntat per la posició dels seus socis en el Consell sobre la taxa i un possible vot favorable a incloure-la. "No crec que que siga així", ha indicat Puig.

"Eixa no és una qüestió fonamental; no pot ser la qüestió fonamental d'un pressupost", ha assenyalat, encara que ha indicat "que es deu i es pot discutir la fiscalitat turística, com altres qüestions relacionades amb la fiscalitat".

No obstant açò, ha opinat que "dins del conjunt del Govern hi ha una posició que és la presentada a les Corts en el projecte de Llei; i en el projecte de Llei, com saben, no existeix per a enguany esta taxa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento