Comunitat Valenciana

Un traficant pagarà el veterinari a l'amo d'uns gossos intoxicats en mossegar l'haixix que va tirar durant una fugida

  • La secció setena de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a un traficant de Torrevieja a tres anys de presó per un delicte contra la salut pública i amenaces i li imposa a més el pagament del veterinari a l'amo d'uns gossos que es van intoxicar en mossegar l'haixix que va tirar quan fugia de la Guàrdia Civil.
Mapa de Torrevieja
Mapa de Torrevieja
GOOGLE MAPS/EUROPA PRESS
Mapa de Torrevieja

Així consta en un sentència de la sala, amb seu a Elx, després d'un juí celebrat per conformitat i en el qual el tribunal va acordar la suspensió de l'execució de les penes privatives de llibertat durant un termini de cinc anys, condicionada al fet que no delinquisca en eixe període de temps i al fet que se sotmeta a un tractament de deshabituació del consum d'estupefaents.

En la sentència, amb data del passat 7 de novembre, i que ha donat a conéixer el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'Audiència ordena al condemnat que es faça càrrec dels 141 euros que va costar el tractament veterinari de diversos gossos que es van intoxicar després de rosegar l'haixix que va llançar a un terrat quan intentava fugir dels agents.

Així mateix, haurà de fer-se càrrec dels 260 euros del cost de reparació de la finestra que va haver de trencar per a accedir a la terrassa en el seu intent de fugida.

Els fets van ocórrer al febrer de 2016 quan el condemnat va amenaçar de mort amb un ganivet a una dona, a la qual va reclamar un deute. Eixa mateixa vesprada, la Guàrdia Civil va acudir a la seua casa on van localitzar més de 40 grams de cocaïna i diferents quantitats de resina de cànnabis destinats a la venda.

L'home va ser localitzat en el terrat de l'edifici, al qual va accedir després de trencar una finestra. Abans de ser detingut, va llançar una borsa amb més de 80 grams de resina de cànnabis, que van rosegar diversos gossos que es trobaven en la terrassa. Els animals van patir una intoxicació i van necessitar tractament veterinari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento