Comunitat Valenciana

L'investigat pel crim de la CAM demana una pericial de la camisa de la seua sogra per a veure si va haver-hi forcejament

  • L'advocat defensor de Miguel López, de moment únic investigat pel crim de María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, ha sol·licitat al jutjat d'Alacant que investiga el cas una prova pericial sobre la camisa de la víctima per si va poder produir-se "un forcejament" previ als trets.
Concessionari de Novocar regentat per López i on van assassinar Martínez
Concessionari de Novocar regentat per López i on van assassinar Martínez
Europa Press
Concessionari de Novocar regentat per López i on van assassinar Martínez

La defensa demana la prova sobre la base de l'informe dels forenses que van analitzar l'escena, segons el qual, la víctima "tenia arrancats diversos botons daurats de la camisa", segons ha precisat el lletrat defensor, Javier Sánchez-Vera, en declaracions a Europa Press.

L'advocat de Miguel López ha indicat també que han sol·licitat un nou informe forense a l'Escola de Medicina Legal de Madrid que serà adjuntat a la causa i que ha demanat el registre de telefonades entrants i ixents del mòbil de la víctima. A més, en l'escrit presentat al jutjat, la defensa de López torna a incidir en la hipòtesi d'intent de robatori.

Segons dita escrita, el lletrat de López destaca que existeixen "dades importantíssimes" en la causa als quals "fins ara no s'ha donat la importància que mereixen", i sobre este tema assenyala el fet que "el jersei de María del Carmen estiguera esgarrat" i que tinguera "diversos botons de la camisa arrancats", aspectes que "no ha sigut presos en consideració, malgrat la importància que, lògicament, la jurisprudència dóna a este tipus de dades".

Per a l'advocat de López, esta és "una nova prova que María del Carmen va ser agarrada violentament el que va produir totes estes destrosses en la seua roba", extrem que sumat al fet que es trobara una ferida-erosió en la monyica esquerra de la víctima, apunten a un "intent de robatori en el qual María del Carmen es va defendre". Segons assegura el lletrat en l'escrit, "la pròpia policia ha reconegut que en efecte va poder existir una acció defensiva per part de María del Carmen".

CONNEXIÓ Al WHATSAPP

A més, Sánchez-Vera ha presentat una nova prova pericial segons la qual la víctima va connectar l'aplicació de missatgeria Whatsapp a les 18.55.23 hores del 9 de desembre, fet que contrasta amb la versió de la Policia en la qual s'afirma que López va disparar a la seua sogra sobre les 18.30, abans d'eixir del concessionari Novocar, on es va produir el crim, en direcció a la finca familiar.

Així mateix, la telefonada d'una empleada de Novocar al 112 per a avisar del succés es va produir pràcticament en el mateix instant -18.55.01- que la connexió del Whatsapp de la víctima -18.55.23-, i al mateix temps al seu torn que la telefonada efectuada pel mecànic del taller a Miguel López -18.55.11- per a informar-li de l'ocorregut a la seua sogra.

El lletrat li ha restat importància al fet que l'hora de la connexió de Whatsapp coincidisca amb les de les telefonades dels empleats de Novocar, doncs al seu juí el rellotge del 112 i el del proveïdor del servici de telefonia de la víctima "no estaven sincronitzats de forma exacta, és a dir, entre tots dos existiria lògicament una falta de correspondència de temps", la qual cosa explicaria per a la defensa que la connexió a Whatsapp aparega com realitzada pràcticament al mateix temps que la pròpia telefonada al 112, quan en realitat es va produir abans amb la víctima encara viva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento