Comunitat Valenciana

El presumpte autor de l'atropellament mortal a Castelló té dos antecedents per conduir ebri, un a més sense carnet

  • El jove que va ser detingut el diumenge per suposadament atropellar mortalment a un altre a la plaça María Agustina de Castelló i escapolir-se compta amb dos antecedents per conduir ebri. En una de les ocasions encara no tenia el permís de conduir, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Policia Local.
Plaça María Agustina de Castelló
Plaça María Agustina de Castelló
GOOGLE MAPS/EUROPA PRESS
Plaça María Agustina de Castelló

Així, el presumpte autor de l'atropellament mortal, de 19 anys, va donar positiu en dos ocasions anteriors en les quals se li va realitzar el control d'alcoholèmia, l'última d'elles fa 15 dies, quan va quintuplicar la taxa permesa.

Després de l'atropellament no se li va poder practicar degut el temps transcorregut des del succés i fins la detenció. En eixes dos ocasions se li va imputar un delicte contra la seguretat vial per conduir baix els efectes de l'alcohol.

La víctima és un jove de 26 anys que ha romàs en situació de mort cerebral en la UCI de l'Hospital General fins anit, quan va morir.

Els fets es van produir en la matinada del diumenge, quan un vianant va ser atropellat en la plaça María Agustina per un turisme que, després de l'atropellament, va escapolir-se.

Durant tot el diumenge els agents de la Policia Local pertanyents a la unitat d'Atestats van investigar les causes de l'atropellament i sobre les 21.00 hores van localitzar el vehicle causant del sinistre -d'alta gamma- i van procedir a la detenció del conductor, al que, després de la mort de la víctima, se li imputen els delictes d'homicidi per imprudència greu, conducció temerària i omissió del deure socórrec.

Segons van informar fonts de la Policia Local, la víctima va creuar la calçada per un tram en el qual no hi havia pas de vianants.

Una vegada el conductor va ser detingut, se li va practicar la prova de drogues, en la qual va donar negatiu. La prova d'alcoholèmia no es va realitzar a causa del temps que havia transcorregut entre el moment de l'atropellament i el de la detenció. La Policia Local continua investigant les circumstàncies del succés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento