Comunitat Valenciana

Reforcen el dispositiu de cerca de la vaca que es va escapar de Borriana després de trobar-se petjades

  • La Policia Local de Borriana i la Guarderia Rural han informat cap a les 13.30 hores sobre el reforç que s'ha produït en el dispositiu de cerca de la vaca escapada del recinte taurí durant les festes de la Misericòrdia després de trobar-se petjades, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Segons han informat els membres de la Guarderia Rural, s'han trobat indicis, com petjades, que podrien correspondre a l'animal per la grandària i la forma i que s'han trobat en una parcel·la de la zona marítima rural en la qual s'ha estat treballant en jornades anteriors.

A més, també s'ha localitzat un punt en el qual s'analitza si el rastre deixat correspon a l'animal en cerca, ja que fins i tot podria haver pernoctat durant diverses jornades en el mateix lloc. El dispositiu que des del migdia ha començat a habilitar la Policia Local ha consistit, com ja es va fer en la localització i càrrega de la primera dels caps de bestiar, a situar un mans en la parcel·la en la qual s'han trobat les petjades i rastres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento