El Carnet Jove s’estén als 29 anys i inclou una assegurança gratuïta

Bojan Krkic, ahir, rep el Carnet 500.000 de mans del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí (Secretaria Joventut / ACN).
Bojan Krkic, ahir, rep el Carnet 500.000 de mans del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí (Secretaria Joventut / ACN).
Bojan Krkic, ahir, rep el Carnet 500.000 de mans del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí (Secretaria Joventut / ACN).
El límit d’edat en què es deixa de ser jove, en termes bancaris i administratius cada cop s’allarga més i, fins i tot, arriba ja als 35 anys. Després de 21 anys, el Carnet Jove també s’adequa ara als nous temps i amplia
el límit d’edat als 29 anys.

Però una altra novetat de la renovació és que el Carnet Jove incorpora una assegurança gratuïta per als seus titulars.

En viatges que no superin els 90 dies consecutius, la Generalitat es fa càrrec de les despeses per qüestions de salut o també en cas d’accidents.

S’ofereix una assegurança d’un màxim de 30.050 euros per a les indemnitzacions per danys ocasionats a tercers.

El Carnet actuarà també en cas de pèrdua d’equipatge pel transport o bé per danys, incendi o robatori.

Des de l’1 de novembre, els titulars del Carnet Jove, que ofereix descomptes i avantatges per als nois de més de 14 anys, poden sol·licitar la nova tarja unificada per a les antigues categories CJ i C+25.

Mil noves ofertes

Amb la nova tarja s’han incorporat 1.000 noves ofertes i s’ha incrementat un 54% les de caire cultural.

S’arriba, d’aquesta manera, a un total de 6.074 avantatges i descomptes que, segons el director de l’Agència Catalana de la Joventut , Julià Fernández, "enguany s’han distribuït de forma proporcional a la població jove de cada territori de Catalunya".

El carnet número 500.000 va ser lliurat ahir al futbolista Bojan Krkic, davanter de 17 anys del Barça.

Despeses mèdiques pagades

La nova assegurança del Carnet Jove unificat per als joves d’entre 14 i 29 anys que viatgin fora de l’Estat espanyol, inclou el finançament màxim de 3.000 euros per despeses mèdiques i quirúrgiques i d’hospitalització en cas d’accident (als EUA arriba als 6.000 euros).

Alhora, la Generalitat financia a partir d’ara la repatriació o trasllat sanitari, en cas d’accident o malaltia greu del titular del Carnet Jove i, també, les despeses de desplaçament i estada d’un acompanyant. L’assegurança inclou també el trasllat de les restes en cas de mort a l’estranger.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento