Comunitat Valenciana

Detingut a Elx un conductor que va traure de la via un ciclista i va ser fotografiat per un testimoni

  • La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut un conductor que va traure de la carretera un ciclista després de mantindre tots dos una discussió. Segons ha relatat en un comunicat este dimecres, els fets es van produir el passat 20 de juliol sobre les 21.15 hores en l'encreuament de la carretera Valverde amb la de Balsares quan es va donar avís de l'atropellament d'un ciclista i que el cotxe s'havia donat a la fuga.
Moment de l'atropellament
Moment de l'atropellament
AYTO ELCHE
Moment de l'atropellament

La víctima i els testimonis que el van auxiliar van relatar que el ciclista es trobava circulant per la pedania quan en arribar a un encreuament anterior, on va coincidir amb el vehicle implicat, va continuar la seua marxa pel voral. A continuació el conductor del vehicle es va posar en paral·lel a ell, va baixar la finestreta i va començar a insultar-lo i cridar-li, arribant tots dos a detindre la marxa.

Després d'un intercanvi d'impressions, l'afectat va prosseguir el seu camí accedint a la carretera de Balsares i va ser quan va resultar perseguit pel turisme, que després d'intentar creuar-se diverses vegades davant ell, va tornar a posar-se en paral·lel i girar el volant, moment en el qual va colpejar i va traure de la via el ciclista. En veure el resultat de la seua acció el conductor va abandonar el lloc.

No obstant açò, un dels conductors que anaven per darrere, en comprovar que la situació posava en greu risc el ciclista, va traure el seu telèfon mòbil i va capturar el moment el que el ciclista era espentat fora de la via.

La Unitat d'Investigació d'Accidents va tindre en les seues declaracions i proves aportades un suport fonamental, així com en la correcta atenció del lesionat, que afortunadament només presentava un fort dolor en la cama en el moment de la intervenció.

Així, es va aconseguir localitzar el causant del succés, que ho va reconéixer davant els Agents el succeït i va al·legar que a causa dels nervis de la situació es va marxar del lloc. La patrulla intervinent va procedir a informar-li dels seus drets i comunicant-li el motiu de la seua detenció basada en una possible conducció temerària. Tant el detingut com el vehicle causant van ser posats a disposició judicial després de realitzar les diligències oportunes en la Prefectura de Policia Local.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento