Comunitat Valenciana

Puig diu respectar Rafa García i estar "molt content" de la resposta dels companys

  • El secretari general del PSPV i candidat a la reelecció en la primàries per a triar al líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha assegurat este dimarts respectar el precandidat Rafa García, així com estar "molt content" de la resposta dels companys "en la província de Castelló especialment".
Ximo Puig atenent als periodistes
Ximo Puig atenent als periodistes
EUROPA PRESS
Ximo Puig atenent als periodistes

Puig ha realitzat estes declaracions després de mantindre una reunió de treball sobre la temporada turística amb representants del sector i d'altres institucions locals i provincials a Castelló en ser preguntat per les seues sensacions respecte a les primàries i el suport a l'altre candidat.

Després de recordar que intenta no confondre els temes de partit amb la seua acció de govern, Puig ha indicat que este és "un procés democràtic, en el qual els militants del Partit Socialista han de prendre una decisió, i jo estic molt content i satisfet de la resposta dels companys, en la província de Castelló especialment".

Per tant, el dirigent socialista ha assenyalat que respecta "qualsevol decisió i a tots els que competixen o al company que competix en esta tasca".

Així mateix, preguntat sobre unes recents declaracions que va realitzar el precandidat Rafa García respecte a que amb Puig l'organització política "ha romàs morta", l'actual secretari general dels socialistes valencians ha ironitzat: "Per açò vam governar en la Generalitat i sobre el 80% de la població. Crec que que es qualifiquen en si mateixos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento