Els accessos van estar tallats durant més de tres hores. Els Mossos d’Esquadra van ser requerits diumenge pels veïns i els responsables del centre Vilana, a peu del funicular de FGC, prop de la carretera de Vallvidrera, per intervenir en un intent de motí provocat per quatre adolescents després d’una baralla que es va saldar amb detrosses.

La policia, que hi va desplaçar fins a sis patrulles i una ambulància medicalitzada, parla de bretolades. El Departament d’Acció Social de la Generalitat concreta que es van produir «llençaments de pedres» i aldarulls. Ambdós asseguren que el conflicte va acabar quan els agents van accedir al centre.

Els veïns van protestar pel fet que unes 40 famílies del carrer del Bosc restessin incomunicades entre les 18 i les 20 hores per, segons els van dir els Mossos,  «un motí al centre» i per la falta de control sobre els joves, «com proven els forats a les tanques del recinte» per on entren i surten els menors internats, explicava a 20 minutos, Jordi, un resident al carrer Palafolls. Exigeixen més seguretat, ja que ara només hi ha «guàrdies de seguretat» i volen garantir el pas segur dels veïns.