Comunitat Valenciana

Desarticulada una banda de criminals que assaltava habitatges amb habitants en el seu interior

  • La Policia Nacional ha detingut els set integrants d'una banda organitzada que assaltava habitatges amb els habitants en el seu interior, als quals amenaçaven amb un arma blanca, segons ha informat la Comandància en un comunicat.
Desarticulació de banda que assaltava habitatges a Alacant
Desarticulació de banda que assaltava habitatges a Alacant
CNP
Desarticulació de banda que assaltava habitatges a Alacant

Fins al moment els investigadors han aconseguit vincular la banda en huit assalts comesos en la província d'Alacant. Cinc a la localitat de Benidorm, un a Dénia, un a Xàbia i un últim a Alacant capital.

Els presumptes delinqüents no tenien un modus operandi establit, accedien als habitatges mitjançant el mètode de la relliscada o fracturant portes o finestres, sense importar-los que els habitatges estigueren ocupats en el moment de robatori.

Els detinguts si eren descoberts arremetien contres les víctimes amb la ferramenta que usaven per a perpetrar els robatoris i els amenaçaven amb fer ús d'elles si no els entregaven tots els objectes de valor de l'interior de l'habitatge.

És més, en un dels seus robatoris, quan van ser sorpresos per la víctima en l'interior el seu domicili, un dels integrants de la banda es va abalançar sobre ella intentant punxar-la amb un tornavís fins a en tres ocasions.

DETENCIONS

La desarticulació de la banda i l'arrest dels seus membres es va dur a terme per part de les Brigades de Policia Judicial de les Comissaries d'Alacant i Benidorm, els qui arran d'una laboriosa investigació que va començar el passat mes de febrer després del primer robatori, van concretar la identitat de tots els membres de l'entramat, així com els seus domicilis i establiments que regentaven, dos locutoris de la ciutat d'Alacant.

El passat 11 maig va ser quan es va muntar el dispositiu que va culminar amb la detenció dels set assaltants de manera simultània en diferents emplaçaments de la ciutat d'Alacant.

En els escorcolls, tres domicilis i dos establiments, es va intervindre una gran quantitat objectes procedents de fets delictius, rellotges d'alta gamma, mòbils d'última generació i nombroses joies, formaven part del botí que amagaven els detinguts.

Als arrestats, tots ells de nacionalitat algeriana i amb edats compreses entre els 37 i 57 anys d'edat, se'ls imputen els delictes de pertinença a organització criminal, robatoris amb força en les coses, robatoris amb violència i intimidació i encobriment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento