Comunitat Valenciana

Fiscalia demana noves diligències al jutjat pels presumptes abusos sexuals a una menor en el centre de Sogorb

  • Fiscalia de Castelló ha demanat diligències addicionals al jutjat de Sogorb per a completar la investigació sobre presumptes abusos sexuals per part d'un exeducador cap a una menor del centre de menors d'esta localitat, gestionat per les Germanes Terciàries Caputxines.

La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Olta, ha explicat este dimecres que va ser una professora de l'Escola de Persones Adultes (EPA) la que el 25 de febrer de 2016 va comunicar a la Direcció Territorial el possible cas d'abusos sexuals en el centre, per la qual cosa es va obrir un expedient informatiu per a investigar els fets denunciats i es va posar en coneixement de la Fiscalia, que va remetre la denúncia al jutjat el 14 de setembre d'eixe mateix any.

Segons han explicat fonts de la Fiscalia a Europa Press, el jutjat de Sogorb va incoar un procediment i va dur a terme la instrucció, després del que va donar trasllat a este òrgan perquè qualificara els fets.

No obstant açò, el ministeri públic va sol·licitar unes diligències per a completar la instrucció i, després d'executar-se les mateixes, decidirà si qualifica els fets o demana l'arxiu de la denúncia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento