Entrevistats al carrer doctor aiguader

Eric Gené Repartidor, 18

«M’agradaria estudiar per ser mosso». «Vaig estar estudiant un cicle de mecànica que no he pogut acabar per motius familiars. Fa 3-4 mesos que reparteixo fruites i verdures a restaurants, bars. El cos ja se m’ha acostumat a la feina, tot i que ara el fred comença a picar... M’agradaria acabar mecànica o estudiar per ser mosso. El meu pare és escorta i la meva tieta guàrdia urbana».

Joaquín Torres Frigorista, 42

«Tenemos los peores empresarios de Europa». «Hay gente que no tiene para una vivienda, el transporte está fatal y en el trabajo cada vez vamos a peor. Me parece propio de xenófobo que un empresario contrate a alguien de fuera y le pague menos que a los de aquí. Tenemos a los peores empresarios de Europa. En cualquier país pagan mejor ».

Verónica Calahorro Estudiant, 21

«Em va millor el tren, però molts cops, si puc, agafo el metro». «Visc a Cornellà i estudio Infermeria a la Barceloneta. Vinc amb Renfe, però sempre va amb retard. Avui he agafat el tren a l’hora, però a cada parada s’hi estava deu minuts. Tot i que em va millor el tren, molts cops, si puc, agafo el metro per curar-me en salut. Problemes amb el tren fa temps que n’hi ha, però amb l’esvoranc de Bellvitge s’han accentuat».

Leonor Vizcaíno Limpieza, 57

«La efectividad del metro va a rachas». «Vivo en l’Hospitalet de Llobregat y trabajo en la Barceloneta. Vengo en metro y la verdad es que este transporte a veces tarda un poco. Hubo una temporada que cogía el tren. La efectividad del metro va a rachas y si vas con prisas va fatal. Últimamente va bien y son los trenes los que van mal. Cojo el primer metro a las 5.05 de la mañana y siempre salgo antes de casa por si acaso. Abro el metro (risas)».

Teresa Cotelo Jubilada, 61

«El fumador es brut: s’ha de reeducar i llençar la burilla al cendrer». «Les empreses que tenen treballadors que surten a fumar al carrer haurien de posar petits cendrers a la porta perquè el terra està ple de burilles. Jo ho veig cada matí al carrer Nàpols. No tenen consciència. El fumador és brut. Seria important que se’l reeduquès i tirés la burilla al cendrer.  També es podrien posar cendrers a les parades de bus. Si es prengués consciència d’aquest detall la ciutat estaria molt més neta».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento