Comunitat Valenciana

Mor un home en l'incendi del seu habitatge a Alacant

  • Un home de 49 anys ha mort en la nit d'este dimecres en l'incendi d'un habitatge situat en l'avinguda Condomina número 2 d'Alacant, segons han informat fonts de l'Ajuntament.
Bombers Alacant en una imatge d'arxiu
Bombers Alacant en una imatge d'arxiu
BOMBEROS ALICANTE
Bombers Alacant en una imatge d'arxiu

El foc es va iniciar per causes desconegudes sobre la 21.30 hores en este habitatge, situat en la planta 12. En accedir a l'interior, els bombers han trobat el cos sense vida de l'home en el saló malgrat "la celeritat" amb la qual van intervindre, segons les mateixes fonts.

Fins al lloc es van mobilitzar tres dotacions completes amb 14 bombers, que van intervindre per l'interior per a extingir el foc. L'habitatge ha quedat parcialment afectat per les flames en el saló i pel fum en la resta. Els bombers, després de controlar el foc van realitzar les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva.

La Policia Local va engegar un dispositiu amb cinc patrulles per a coordinació la situació, encara que finalment no va ser necessari realitzar el desallotjament. La comissió judicial s'ha fet càrrec de l'alçament del cadàver, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento