Un nou assalt violent fa témer una onada de furts a urbanitzacions

Cinc lladres van emmordassar un matrimoni a casa seva durant 40 minuts i els hi van sostreure joies, diners i una pistola esportiva.
Cinc encaputxats van assaltar dilluns una casa d’una urbanització de Cambrils (Baix Camp), amenaçant els propietaris amb un arma de mentida i robant diners, joies i una pistola de tir olímpic. Els lladres van forçar la porta per accedir-hi amb diverses eines. Aquest nou robatori ha fet saltar les alarmes dels veïns d’urbanitzacions.Tot i ser emmordassats durant prop de 40 minuts i amenaçats repetidament, el matrimoni de propietaris no va resultar ferit. Un cop efectuat el robatori, els cinc encaputxats van fugir de l’habitatge i de moment no han pogut ser localitzats.

La Guàrdia Civil s’encarrega de les investigacions del cas. I els veïns de la urbanització Els Tallats de Vilafortuny de Cambrils es queixen de la impunitat dels robatoris i demanen més seguretat a la zona.

Es dóna la coincidència que és el segon cop que roben a aquest mateix matrimoni. L’anterior va ser fa uns mesos fent servir el mètode silenciós.

Junta Local de Seguretat

La preocupació per la seguretat al municipi de Cambrils ha forçat la celebració de la Junta Local de Seguretat. Hi van assistir representants de la Generalitat, l’Estat i la Policia. El sotsdelegat del Govern a Tarragona, Joan Maria Abelló, es va mostrar «optimista» respecte a la detenció dels cinc assaltants.  El 30 d’octubre, la Guàrdia Civil va desarticular una banda de vuit lladres que va assaltar violentament un matrimoni alemany a la seva llar de Cambrils.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento